utorak, 21. listopada 2014.

Alverde news | Novosti iz alverdeove kolekcije za jesen/zimu 2014.


Ovo je samo par proizvoda koje je alverde najavio. Zaista su se potrudili proslaviti 25. godišnjicu s mnoštvo novih i zanimljivih proizvoda. Ostatak proizvoda i ukratno o njima u nastavku.

Nova kolekcija sadrži dvije vrste novih tekućih pudera: Pure Teint i Cover and Stay. Oba proizvoda na izbor za sada imaju samo po dvije boje.

Pure Teint podsjeća na L'Orealov Nude Magique tekući puder - i bočicom i po pokrivanju pudera. Konzistencija tekućeg pudera vrlo je rijetka te zbog toga niti ne pruža veliko pokrivanje. Na internetu za sada ima različitih recenzija - od hvalospjeva do razočaranja. Pretpostavljam da je veliki problem to što je puder tako rijedak i da je najbitnije pravilno ga nanijeti. Iz mog iskustva, za tako rijetki puder najbolje su spužvice kao ove. Mogu se pronaći i u dm-u i Bipi po vrlo povoljnim cijenama.

Cover and Stay puder je, za razliku od prethodnog, puno gušći i daje bolje pokrivanje. Recenzija još nema puno, ali uglavnom su dobre, ali ništa spektakularno. Najveći problem s oba puder je, po meni, što dolaze u samo dvije nijanse. Do sada nisam uspjela pronaći puder kod alverdea koji bi odgovarao mom tenu, a sumnjam da ću i sada. Šteta, nadam se da će se to još proširiti.

3u1 rumenilo, bronzer i highlighter zanimljiv je proizvod i općenito su blogerice pokazale oduševljenje za njega. Osobno volim njihova rumenila, a koristila sam i jedan bronzer te ih zaista mogu preporučiti.

Izvor: alverdeova facebook stranica

Sjenila će biti dostupna u 2 svijetla i jednom tamnom izdanju. Odabir boja je dobar i skladno iskombiniran, tamnije boje su dakako bolje pigmentirane. Kremasti eyeliner podsjeća na eyeliner u gelu koji je već duže dostupan. Nažalost prvi dojmovi nisu oduševili - nije dobro pigmentiran niti ostaje na mjestu. Pečena sjenila zamijenit će dosadašnje jednobojne verzije te se čine zanimljivima.

Kako sjenila, eyeliner i rumenila izgledaju na koži možete provjeriti ovdje kod kolegice iz Njemačke.

Ruževi i olovke za usne

Nove boje ruževa i olovaka za usne dolaze iz prošlih limitiranih kolekcija u kojima su bili vrlo popularni. Dolaze u dvije dobro pigmentirane boje: Color & Care ruž 60 Sweet Berry i 28 Deep Violet. Svijetliji ruž nešto je hranjiviji i svjetlucav, dok je tamnija boja mat i sklonija isušivanju usana. Boje uživo ovdje. Olovke za usne su u bojama 16 Pretty Mauve (vegan) i 17 Secret Red.



Maskara "Maximize Volume Lashes" sadrži gumenu četkicu i ima odlične recenzije. Jedini nedostatak je što nije veganska jer ipak sadrži pčelinji vosak. Za mene to osobno nije problem i jedan je od favorita iz nove kolekcije, ukoliko drži ono što obećaje.

Korektor za podočnjake sadrži shea-maslac i ulje jojobe. Ima blago ružičastu boju da bi se korigirali plavkasti podočnjaci. Također nije veganski proizvod.

Korektor za šminku prvi je proizvod takve vrste koliko ja znam. Služi korigiranju malih grešaka pri šminkanju kao što je maskara na obrvama i sl. Po meni nije previše smislen, ali tko voli brza rješenja za male greškice može posegnuti.

Primer također ima blago ružičastu boju - kao što ime kaže - Shimmering Rose. Osim toga decentno je svjetlucav te pomoću njega puder duže i bolje prianja uz kožu.

Najviše me zanimaju novi puderi, iako sumnjam da će mi boja pristajati, te maskara. U Njemačkoj su novi proizvodi već ušli u dm-ove, a uskoro će i kod nas. Koji su vaši favoriti? Kako vam se sviđaju boje sjenila?

Nema komentara:

Objavi komentar