petak, 24. listopada 2014.

iHerb haul #2 | Narudžba s iHerba.com


Evo samo kratak pregled narudžbe za sada s kratkim osvrtom. Ovo je druga narudžba, prvu narudžbu možete vidjeti ovdje. Ovaj puta puno je manja zbog toga što se morate držati granice od 22€ kako bi izbjegli carinu (i to uključujući dostavu).

Za početak, Madre Labs toner nalazio se i u prošloj narudžbi i, budući da je cijenom i učinkom odličan, naručila sam ga ponovno. Nema se puno toga reći o njemu - miriše odlično i moj je najdraži toner trenutno.

Afrički crni sapun preporučila mi je čitateljica Lily pri prošloj narudžbi. Cijena je više nego prihvatljiva za tako ogroman sapun. Sadrži zob, aloe veru i vitamin E i koristi se protiv nečistoća, za detoksifikaciju tijela te za ubrzavanje zacijelivanje kože. Svoju crnu boju zahvaljuje palminom pepelu. Osim toga sadrži i ekstrakt tamarinda te shea maslac.

Moj prvi dojam? Oduševljena sam! Uopće nisam neki ljubitelj sapuna niti ih koristim često, ali taj sapun - predivan! Miris je nešto neopisivo! Par puta sam se zatekla kako mirišem nešto predivno i ne znam odakle dolazi da bih shvatila da je sapun negdje u blizini. Stvarno je poseban, a ja inače preferiram cvjetne mirise. Za učinak još ne mogu puno toga reći, samo da nakon umivanja lice nije onako zategnuto i suho kao što zna biti nakon sapuna. Puno hvala čitateljici Lily!

Dugo sam već bila u potrazi za serumom koji nije preskup, pogodan za osjetljivu kožu te po mogućnosti miriše na ruže. Nemoguće? Ja sam isto mislila tako, dok nisam vidjela post drage kolegice Jane iz Slovenije i pronašla savršeni! Andalou naturals 1000 Roses Absolute Serum smiruje, hidratizira te priprema kožu na dnevnu njegu. Nanosi se ispod dnevne ili noćne kreme, no ja ne koristim noćnu kremu nego samo ulje. Ne sadrži GMO, parabene ni sulfate te je veganski proizvod.

Prvi dojmovi su više nego odlični. Sve što sam očekivala od seruma, ispunio je. Jedini manjak je malo nezgrapna ambalaža. Nakon dužeg korištenja dolazi i opširnija recenzija ovoga proizvoda. Hvala puno kolegici Jani!

Kada sam naručivala, postojala je akcija komplet iHerb torba i probni set čajeva za samo 50$. Kao veliki ljubitelj čajeva nisam mogla odoljeti.

Za kraj, ukoliko ne znate, možete iskoristiti moj kupon kod  DBQ679 za narudžbu (link) i tako uštedjeti 10%.

Jeste li naručivali nešto s iHerba nedavno? Recenziju kojeg proizvoda biste htjeli čitati najprije? Uvijek me zanimaju i tuđe preporuke naravno!

Nema komentara:

Objavi komentar